Στο literati.gr όλες μας οι υπηρεσίες έχουν να κάνουν με το κείμενο και την οργάνωση. Εξειδικευόμαστε σχεδόν σε όλα τα είδη κειμένου, έχοντας μία μεγάλη και μακρά εμπειρία.

Το literati.gr ξεκίνησε το 2020 σαν ένας “τόπος συγκέντρωσης” για όσους λατρεύουν τις ιστορίες και τα παραμύθια. Στη συνέχεια αποκτήσαμε και το δικό μας περιοδικό με χρήσιμα άρθρα, πολύτιμες συμβουλές για marketing, social media, επιχειρήσεις, ιστοσελίδες και άλλα πολλά.

About literati.gr

Γρήγορα καταλάβαμε, με μία μικρή ματιά στο διαδίκτυο, πως στην εικόνα δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα από το κείμενο, με αποτέλεσμα εκείνο να αντιμετωπίζεται ως υποδεέστερο. Βλέπαμε κείμενα γραμμένα στα greeklish, με πολλά ορθογραφικά λάθη και μηδαμινή έως καθόλου σύνταξη, ενώ τις περισσότερες φορές το κείμενο δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό του όπως για παράδειγμα τη διαφήμιση, την ενημέρωση, την περιγραφή κ.ά. καθώς ήταν μία ατελείωτη φλυαρία. Φαινόμενο δυστυχώς αρκετά συχνό, μακροσκελή κείμενα χωρίς καμία ουσία.

Και εδώ είναι το λάθος, καθώς το κείμενο είχε και θα έχει πάντα αξία!

Τα κείμενα είναι ένας “έμμεσος” προφορικός λόγος που απευθύνεται στον πελάτη μας. Είναι ο πρώτος “λόγος” μας είτε για να πουλήσουμε είτε για να διαφημίσουμε είτε για να περιγράψουμε τον εαυτό μας, την επιχείρησή μας ή το έργο μας. Τα “έξυπνα”, ευανάγνωστα κείμενα, χωρίς περιττές πληροφορίες, με σωστή σύνταξη και ορθογραφία είναι αυτά που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών.

Όσον αφορά το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας ή μίας επαγγελματικής σελίδας στα Social Media, γνωρίζουμε πως είναι καθοριστικό για την εικόνα μας στο διαδίκτυο. Με τον όρο “περιεχόμενο” εννοούμε τα κείμενα, τις εικόνες, τα video κ.λπ. Σκοπός του περιεχομένου είναι να κάνει το θέμα με το οποίο καταπιάνεται θελκτικό προς τους χρήστες και να προσεγγίζει σωστά όσο το δυνατόν περισσότερους μπορεί.

Αυτό που ίσως δε γνωρίζουμε είναι πως στη δημιουργία περιεχομένου τον πιο σημαντικό ρόλο κατέχει το κείμενο. Οι μηχανές αναζήτησης είναι ιδιαίτερα “ευφυείς” και μπορούν να διαβάσουν διάφορες μορφές από το κείμενο του περιεχομένου μας. Το κείμενο είναι αυτό που τελικά θα καταχωρήσουν.

Στο literati.gr εξειδικευόμαστε σχεδόν σε όλα τα είδη κειμένου, έχοντας μία μεγάλη και μακρά εμπειρία.

Σε εμάς τα κείμενα είναι έξυπνα, ευανάγνωστα, χωρίς περιττές πληροφορίες, με σωστή σύνταξη και ορθογραφία. Γιατί στο literati.gr γνωρίζουμε πως το κείμενο είχε και θα έχει πάντα αξία.